18, de març 2016 11:26
El Consell Comarcal del Pla de l’Estany i l’Ajuntament de Banyoles participaran conjuntament a la Fira del Mercat del Ram de Vic, els propers dies 18, 19 i 20 de març, sota el paraigües del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. És un aparador perfecte per donar-se a conèixer al públic català, ja es tracta d’una fira molt consolidada.

L’objectiu d’aquesta acció promocional és el de donar a conèixer amb detall l’àmplia oferta turística de Banyoles i del Pla de l’Estany. El material que es distribuirà seran les rutes a peu per l’entorn natural i cultural i informació sobre allotjament, gastronomia, mapes, rutes BTT i rutes de senderisme, entre altres.

El públic català representa un 60% dels visitants a la ciutat de Banyoles i, per extensió, a la comarca del Pla de l’Estany. Per aquest motiu es va considerar convenient la participació a la Fira del Mercat del Ram de Vic, incentivant el turisme d’interior i motivant els visitants a decantar-se per les destinacions de proximitat.

La Consellera de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal i Tinent d’alcalde de Turisme i Promoció Econòmica de Banyoles, Joana Vilà, ha recordat que “enguany és el primer any que participem a la Fira del Mercat del Ram de Vic. Pensem que donada la importància d’aquesta Fira és una oportunitat que no podíem deixar escapar per poder donar a conèixer tot l’actiu a nivell turístic que tenim i que es pot visitar a la comarca, des de rutes a peu, amb bicicleta, viatge en barca, visita elements patrimonials i arquitectònics de la comarca, realitzar activitats en família entre altres activitats i novetats que tenim programades a tot el públic de proximitat que any rere any visita les nostres contrades”.