Una dotzena d'infants i joves participen en les activitats organitzades per l'Espai Jove de Fontcoberta
07, de juny 2017 13:03

Cada tercer divendres de mes, des de fa un any, l’Espai Jove de Fontcoberta obre les seves portes a tots els infants i joves del municipi i de la resta de la comarca. En concret, es tracta d’una dotzena de nois i noies d’entre 12 i 16 anys que assisteixen regularment, tots els divendres, a aquest punt de trobada, situat al pavelló de Melianta, per realitzar-hi activitats escollides per ells mateixos.

El programa d’activitats de l’Espai Jove de Fontcoberta està dinamitzat per un tècnic de joventut del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, que s’encarrega de planificar i dur a terme les activitats proposades pels joves, i l’Ajuntament ofereix i facilita els recursos per tirar endavant aquestes iniciatives. L’objectiu és que el centre actuï de mecanisme de cohesió dels nois i noies del municipi i que aquests s’impliquin de forma activa en la organització dels diversos actes locals, com ara la Festa Major, la Festa del Roser o l’Aplec del Cargol.

Precisament, dins els actes de la Festa del Roser, de Fontcoberta, el passat diumenge 21 de maig els joves dels municipi es van enfrontar als veterans en la tradicional cantada de Goigs. A més, una de les  components del grup va llegir el pregó de la festa, durant el qual va manifestar els objectius i inquietuds del grup per a la propera Festa del Roser: assumir un paper més gran de decisió dins el municipi i gaudir d’un espai juvenil en el marc de la festa.