La sisena Mostra d'Entitats Socials del Pla de l'Estany reuneix 28 entitats i presenta un programa farcit d'activitats per a tota la família
07, de juny 2017 13:11

Un total de 28 entitats socials provinents de tota la comarca participaran a la 6a edició de la Mostra d’Entitats Socials del Pla de l’Estany, que tindrà lloc el proper dissabte 10 de juny, a la tarda, a la plaça Major de Banyoles. La mostra, organitzada per les entitats participants juntament amb l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal, tindrà el lema “Amb petits gestos canviem el món”, i servirà perquè les entitats convidin la ciutadania a col·laborar i treballar conjuntament per construir una societat més justa, solidària i cohesionada. A més, volen fer també una crida als veïns i veïnes de Banyoles perquè es comprometin amb el seu entorn i amb les persones més vulnerables de la societat, a través de l’associacionisme, el voluntariat, les donacions, etc.

La Mostra d’Entitats vol ser una jornada lúdica i amena per a grans i petits i per això comptarà amb la participació de la companyia El vol del pollastre, que donarà un toc d’humor a la festa i dinamitzarà les activitats de la mostra. A les 5 de la tarda, la Companyia Ortiga obrirà la mostra amb un espectacle de titelles per a tots els públics que tracta valors com ara la valentia, la injustícia i les migracions. Tot seguit, les entitats convidaran els assistents a participar en una gimcana amb l’objectiu que el públic conegui d’una manera divertida la tasca que duen a terme. Al final de la gimcana es donarà un obsequi a cada participant. A la mateixa hora s’instal·laran a la plaça Jocs al Carrer, que han estat elaborats per l’alumnat de Can Cuní, i seran ells, juntament amb els seus educadors, els que guiaran les activitats pels infants.  Cap a les 7 de la tarda es construirà un mur amb caixes, amb els gestos de les entitats i del públic participant. La jornada es clourà amb música i molta marxa.