Torna l'art proper dels "DimARTs" a Cornellà del Terri
15, juny 2017 13:53

Després de l'èxit i les bones vibracions que va despertar entre la població l'any passat, torna aquest mes de juliol a Cornellà del Terri el petit festival emergent de música, art i cultura en general DimARTs a Cornellà, que se celebrarà cada dimarts a la capella de Sant Antoni, a partir de les 10 del vespre. L'Ajuntament del municipi, juntament amb l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Pla de l'Estany, ha tornat a apostar un any més per l’organització d’aquest esdeveniment i per al seu creixement exponencial, ampliant l’oferta cultural. En aquest sentit, enguany s’han incrementat les actuacions a dues per dia, amb la intenció de consolidar el petit festival. Per la seva banda, l’Ajuntament de Cornellà del Terri també ha incrementat el pressupost destinat al cicle, en concepte d’actuacions i infraestructura.

Seguint la tònica de l’any passat, les actuacions es faran cada dimarts de juliol a l’exterior de la  capella de Sant Antoni, amb entrada gratuïta, i s’hi muntarà una barra amb preus populars. Per a la gestió de la barra i el muntatge i promoció del festival es comptarà amb la implicació dels joves del municipi, que hi col·laboraran de forma voluntària.

La programació. L’estrena del festival anirà a càrrec, el dimarts 4 de juliol, de l’artista banyolina Noemí Osorio, que hi presentarà un espectacle de dansa del ventre, i els saltencs Clave de Sur, que ompliran l’espai de ritmes caribenys i mediterranis. El segon dimarts (11 de juliol) serà el torn del Mag Mario, amb un espectacle de màgia per a tots els públics, i la jove cantautora i guitarrista Sara Terraza, seleccionada per la revista musical Enderrock com una de les veus femenines que trepitjaran fort properament.

El col·lectiu artístic Ortiga presentarà el tercer dimarts de juliol (18) a Cornellà del Terri el seu espectacle Kumulunimbu, que combina titelles i clown, ple de detalls, humor, crítica i sorpreses, on la poesia farà navegar petits i grans per un mar ple d’emocions. Clouran el cartell d’aquest dia les versions del grup SeaEarth.

L’últim dimarts de juliol (25) visitarà el festival el projecte de circ social Un salt al circ i el cantautor David Mauricio, amb un repertori de cançons càlides i personals impregnades de jazz i pop.