El cicle “Surt de l’Ou”, de l’Oficina Jove del Pla de l’Estany -Cal Drac, s’acaba aquest divendres amb la xerrada “Experiències low-cost, viatges de motxilla i altres voluntariats”
29, novembre 2017 13:52

El cicle Surt de l’Ou, format per quatre jornades sobre Mobilitat Internacional al Pla de l’Estany, s’acaba aquest divendres, 1 de desembre, a Banyoles, amb la quarta ponència en la qual diversos joves del Pla de l’Estany explicaran la seva experiència personal sobre viatges low-cost, de motxilla, i altres voluntariats. Aquesta xerrada, que tindrà lloc a les 7 de la tarda al Museu Darder, de Banyoles, va adreçada als joves que alguna vegada han somiat agafar la motxilla, anar a l’aeroport i agafar el primer vol; que poden fer milers de quilòmetres amb bicicleta o auto-stop, o estar un mes en un vaixell fent mapping.

El cicle Surt de l’Ou està organitzat per l’Oficina Jove del Pla de l’Estany-Cal Drac, juntament amb el centre d’informació Europe Direct Girona, el Consell Comarcal del Pla de l’Estany, l’Ajuntament de Banyoles i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. El seu objectiu és donar a conèixer els serveis i oportunitats que ofereix la mobilitat dins la Unió Europea. Per aquest motiu, les jornades s’estructuren en diversos eixos temàtics, que s’inscriuen en els interessos dels joves de la comarca i que estan a l’abast del públic en general.
L’horari de les sessions és de 7 de la tarda a 9 del vespre, adaptat a les necessitats i contingut de les jornades. Les xerrades són gratuïtes i d’entrada lliure (no cal inscripció prèvia).