L'Oficina de Turisme de Palau Robert comença una campanya per promocionar la Comarca del Pla de l'Estany
23, octubre 2018 09:18

L’Oficina de Palau Robert de Barcelona ofereix opuscles informatius sobre la comarca del Pla de l’Estany. Romànic en esglésies i ermites, castells, masies, jaciments arqueològics i l’Estany de Banyoles, son els punts turístics més destacats de la comarca.

El Pla de l’Estany ha estat la comarca escollida per ser la primera en fer aquesta campanya, consistent en que cada més es promociona una comarca de Catalunya amb diferents accions de comunicació i la difusió en les xarxes socials. A més s’habilita un espai destacat que estarà disponible durant tot el mes d’octubre.

L’equip de turisme de Banyoles ha proporcionat divers material informatiu a més de la campanya “Vine en família i et regalem Banyoles” que ja arriba a la cinquena edició.

L’edifici pertany a la Generalitat de Catalunya i acull un centre d'exposicions amb quatre sales, un espai per a conferències, el Centre d'Informació de Catalunya, l'oficina de turisme de Catalunya a Barcelona que són l’equip responsable de la campanya i uns jardins oberts al públic situats al Passeig de Gràcia, 107 de Barcelona.