El segon cicle "Surt de l'ou" ofereix jornades sobre la mobilitat dins la Unió Europea als joves del Pla de l'Estany
02, novembre 2018 14:09

L’Oficina Jove de Banyoles amb el suport d'Europe Direct Girona, ha organitzat cinc xerrades on es parlarà sobre cinc països concrets de la Unió Europea, 6, 15, 16, 19 i 23 de novembre son els dies escollits per fer aquestes sessions. A les 19:00h a l’Oficina Jove del Pla de l’Estany – Cal Drac. La primera jornada tractarà sobre Holanda, la segona Anglaterra, la tercera Alemanya, la quarta França i la última Irlanda.

El primer Cicle “Surt de l’ou” va centrar-se en el voluntariat europeu, en canvi enguany les sessions s'han ideat pensant en donar informació bàsica i consells pràctics per tal de poder moure's amb facilitat per cadascun dels països seleccionats. A cada sessió es parlarà sobre els aspectes següents: allotjament, mobilitat, costums, gastronomia, història, visites “obligades”, expressions inapropiades, si es necessita alguna documentació especial, etc. L’objectiu principal és conèixer la informació bàsica de cada país, tan si s’hi vol anar de vacances com a viure-hi durant una temporada.

L'assistència és gratuïta, no cal inscripció prèvia i està oberta a tothom qui tingui interès en conèixer els països que es tractaran al llarg del cicle. Les sessions es faran en llengua anglesa, excepte la quarta sessió que es farà en llengua francesa.