“Soc el que sento” una jornada de reflexió sobre el dret dels infants i joves a ser el que senten
22, novembre 2018 12:15

Reflexionar sobre les barreres a la diversitat sexual i de gènere en els infants i joves és l’objectiu de les converses que tindran lloc al Museu Darder de Banyoles, el dijous 22 de novembre a les 18h. L’activitat està oberta a tota la ciutadania i als professionals que treballen amb infants i joves.

Ester Busquets, consellera i regidora de Benestar Social i Educació del territori, donarà la benvinguda, tot seguit, per propiciar el diàleg i la reflexió s’ha convidat a: Pau Darnés, estudiant d’educació social i activista en diversos àmbits, Jaume Ulldemolins, secretari de Chrysallis Catalunya, Associació de famílies de menors transsexuals i José Yépez, psicòleg especialitzat en diversitat sexual i de gènere. Joan Luengo, membre del col·lectiu LGBTI de Banyoles, serà l’encarregat de moderar la sessió.

Aquestes converses s’han organitzat en motiu del Dia Universal de la Infància per la Taula d’Infància del Pla de l’Estany, el Servei d’Atenció Integral a les persones LGBTI del Pla de l’Estany i el Punt de Salut Jove-Cal Drac.