22, d’octubre 2014 17:21
El passat 7 d'octubre, els presidents dels vuit consells comarcals de la demarcació de Girona, acompanyats pels gerents, van celebrar una reunió de treball a Palol de Revardit. La sessió, que es va perllongar per espai d’unes tres hores i que forma part de les trobades que habitualment celebren els responsables d’aquestes institucions, va començar per analitzar algunes de les problemàtiques en les que es troben els consells a l’hora d’executar els programes-marc de la Generalitat.

La reunió, però, va servir per valorar positivament la nova etapa de col·laboració encetada amb la Diputació de Girona, que ha ampliat les ajudes que concedia als consells per a les seves actuacions i que es concretarà properament amb una major col·laboració i coordinació en la prestació de serveis de caire comarcal, per tal d'evitar duplicitats i amb la finalitat d’apropar-los encara més al ciutadà.

El president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Jordi Xargay, que va ser l’amfitrió de la trobada, ha explicat que “aquesta millora en la col·laboració entre els consells i la Diputació ens assegura optimitzar recursos de cares al ciutadà i ens permet treballar de forma complementària les diferents administracions. Crec que estem en molt bona línia i aquesta hauria de ser l’actuació a seguir en el futur per tal de continuar dotant de contingut els consells que, no ho oblidem, són al costat dels ajuntaments les administracions més properes als veïns”.