06, novembre 2014 10:29
El president del Consell Comarcal, Jordi Xargay, i el conseller comarcal de Promoció Econòmica, Josep Massanella, han mantingut al llarg d'aquest any diverses trobades amb responsables de Telefònica i Localret, per tal de gestionar millores en la cobertura de la telefonia mòbil i de la fibra òptica, ateses les reiterades queixes que arriben des d'alguns municipis del Pla de l'Estany per les deficiències que hi ha en la prestació del servei de telefonia mòbil i la conveniència de disposar del desplegament de fibra òptica quan abans millor.

El principal problema que afecta la comarca, especialment en determinats nuclis de població, és la manca de cobertura de la telefonia mòbil per part de diferents operadores. Des del Consell Comarcal fa temps que es fan arribar queixes a les companyies per tal que resolguin aquestes mancances que perjudiquen els usuaris, el turisme i diversos establiments comercials i petites empreses del Pla de l'Estany.

Pel que fa a la implementació de la fibra òptica, el Consell ha demanat a la Telefònica que aquest servei pugui arribar, com a mínim, als diversos polígons industrials de la comarca, ja que es considera que aquesta prestació afavoreix moltíssim la competitivitat de les empreses. El Consell Comarcal s'ha ofert per fer de pont o de mitjancer entre la companyia i els diferents sectors del Pla de l'Estany, tant públics com privats, per tal de millorar aquestes prestacions.
5 de novembre de 2014