L'àrea de turisme

L’àrea de turisme del Consell Comarcal del Pla de l’Estany gestiona els serveis d’informació i promoció turística comarcal, participa a les fires autonòmiques i estatals a través del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i edita material promocional. També ha creat i manté el portal turístic comarcal.

Paral·lelament gestiona el ventall d’oferta de producte turístic. Les rutes de senderisme i el seu manteniment, les rutes de BTT amb la gestió del punt d’acolliment i l’organització de visites guiades adaptades a diferents tipus de públic, la "Destinació Turística Esportiva", els cursos de formació del sector, el Grup Gastronòmic del Pla de l’Estany, la creació i manteniment de les Rutes dels Soldados de Salamina, la gestió de les visites comentades i les activitats per escolars i el suport a les fires i festes locals amb les respectives setmanes gastronòmiques.


L’Àrea de Turisme és una àrea dinàmica que aglutina l’oferta turística i potencia els recursos més destacables per tal que el binomi allotjament i oferta complementaria comparteixin protagonisme per diferenciar-nos de les altres comarques d’interior.

 L’oferta turística comarcal actualment ha agafat representativitat en el sector esportiu a través de la Destinació Turística Esportiva i ha crescut culturalment i temàticament amb les rutes dels Soldados de Salamina, les respectives visites comentades i l’auge del Parc de les Coves Prehistòriques de Serinyà.

El descans, el silenci i la desconnecció de les grans ciutats es percep només d’arribar a la comarca del Pla de l’Estany. A través dels nostres pobles i la nostra gent els visitants de la comarca queden captivats i repeteixen la seva estada any rera any. La fidelitat de la clientela ens encoratja per seguir treballant i la familiaritat en el sector fa que els nostres hostes es sentin com a casa.

Us convidem a fer una passejada lúdica i interactiva per la comarca del Pla de l’Estany www.plaestany.cat/turisme

 

Descàrregues

 TitolMida 
Fulletó Bus Cultural5,11 MBDescarrega
Fulletó Rutes de Salamina2,11 MBDescarrega