L'Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal del Pla de l'Estany promou una campanya per la millora de la recollida selectiva a la comarca
14, de desembre 2018 13:57

S’ha habilitat un espai de joc a la fira de Nadal de Banyoles per ensenyar als més petits a divertir-se mentre reciclen.

Els treballadors de Medi Ambient ja han participat al Firestany de Banyoles, la Fira de Nadal de Porqueres i la Festa Major de Sant Andreu de Serinyà, i aquest cap de setmana participaran a la fira de Nadal de Banyoles.
L’estand tindrà un espai de joc i experimentació, dirigit a famílies, on s’hi trobaran tallers i jocs conduits i no conduits dirigits als més petits per fomentar el reciclatge i un espai d’informació per als més grans on s’explicarà el servei de recollida selectiva del seu municipi.
L’objectiu de la campanya és la comunicació, informació, conscienciació i implicació de la població del Pla de l’Estany per fomentar la segregació i reciclatge dels residus municipals, amb la finalitat de millorar la ciutat, el medi ambient i disminuir el cost de tractament d’aquests residus no valoritzats.