Comunicat institucional
03, de juny 2021 13:03

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany (CCPE) se suma a les mostres de condol per la mort violenta d’una veïna de Porqueres aquest passat dimecres a mans de la seva parella i condemna fermament aquest assassinat masclista.

Amb aquest comunicat manifestem el nostre total rebuig a qualsevol forma de violència de gènere, un problema molt greu de la nostra societat. Des del Consell Comarcal continuarem treballant per erradicar, en la mesura que ens sigui possible, aquesta xacra del nostre territori per assolir una societat igualitària, sense discriminacions, justa i  digna. 

L’Ajuntament de Porqueres ha decretat tres dies de dol oficial i ha convocat una concentració de rebuig per aquesta tarda a les 7 a la plaça Major, on es farà un acte de condol i rebuig.

Cap actitud masclista ha de quedar silenciada. Les dones que les pateixen i tota la ciutadania tenen a disposició diferents serveis telefònics d’atenció i emergència:

 

  • Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del CCPE: 972 58 03 88
  • Línia d'atenció contra la violència masclista de la Generalitat de Catalunya: 900 900 120, gratuït, confidencial i operatiu les 24 hores del dia.
  • Emergències al 112.
  • Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Banyoles: 972 181 650

 

 

 

Arxiu