10, de juny 2020 11:40

 

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha presentat una nova web, que recull tota la informació relacionada amb la Covid 19.

El nou portal centralitza tota la informació que s’ha anat publicant i que es va actualitzant constantment, per tal que la ciutadania hi trobi tota la informació en una web molt gràfica i útil que està pensada per a ajudar el ciutadà, l’autònom, l’empresari, l’aturat a trobar allò que busca. L’actualització del contingut serà permanent perquè s’adaptarà a l’evolució de la pandèmia i dels recursos de cada moment.

Sovint seguir el BOE i el DOGC no és fàcil. El portal posa a disposició un formulari de consulta per a demanar aclariments, i també el contacte del Consell Comarcal, per a totes aquelles consultes que vulguin fer els ciutadans, de forma que si no li ha quedat prou clara la consulta a través del formulari, al Consell Comarcal  se li aclarirà.

La web s’estructura en cinc apartats: Ajuts socials, activitat econòmica i ocupació, productors locals i comerç, atenció al consumidor i sector turístic. En cadascun d’aquests apartats s’hi pot trobar tota la informació relativa a aquest col·lectiu, ja siguin línies d’ajuts específics, recursos personals o informació específica. A banda, recull també informació general, com informació sobre les fases de confinament, la gestió de residus, activitats d’estiu o l’ingrés mínim vital.

ENLLAÇ:    Covid.plaestany.cat

 

Arxiu