ENTREGA DELS PREMIS DEL CONCURS D'INSTAGRAM SOBRE LA VESPA ASIÀTICA
06, de maig 2021 10:00

L’àrea de Promoció Territorial del Consell Comarcal del Pla de l’Estany (CCPE) ha fet entrega d'un lot de productes gastronòmics de la comarca als guanyadors de la primera edició del concurs d'Instagram en el marc de la campanya 'Caça la vespa asiàtica', en què es convidava la ciutadania a enviar imatges de captures o de trampes per reduir-ne el nombre d'exemplars. En la categoria de millor fotografia d'una trampa, el premi se l'ha endut el perfil @calarmengol, mentre que el perfil @faigcosetes ha estat guardonat amb el premi a la millor fotografia de vespes asiàtiques capturades.

També s’ha fet un reconeixement especial als usuaris del Centre el Puig per la seva col·laboració activa en la campanya. El conseller d'Agricultura, Promoció Rural i Economia del CCPE, Oriol Serrà, ha visitat els usuaris a les instal·lacions del Centre el Puig i ha intercanviat amb tots ells les experiències viscudes durant la campanya. A més, els ha entregat un petit obsequi.

Després de felicitar els guanyadors del concurs i als usuaris del Centre El Puig "per la seva gran tasca", Serrà ha agraït la participació de tothom que ha col·laborat en la campanya perquè "d'aquesta manera es podrà conèixer l’evolució de la vespa asiàtica a la comarca i planificar accions per la temporada vinent amb l’objectiu de frenar la reproducció d’aquesta espècie invasora en el territori".

Arxiu