Caminada per la salut mental emmarcada en la campanya ‘La diversitat ets tu’
04, d’abril 2022 08:54

Aquest dimarts 5 d’abril se celebra una caminada per la salut mental en motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física que es commemora l’endemà, 6 d’abril. L’àrea de Benestar Social del Consell Comarcal i el Consell Esportiu són les organitzadores d’aquesta proposta que s’emmarca en la campanya ‘La diversitat ets tu’ que enguany se centra en els aspectes relacionats amb la salut mental.

Sota el lema “Cuidem-nos de la Salut Mental” la campanya ‘La diversitat ets tu’ continua programant activitats. Així, aquest dimarts 5 d’abril a les 9:30h s’ha organitzat una caminada, adaptada a la intensitat de cada persona i promoguda des de la Taula de Salut Mental del Pla de l’Estany. Més enllà de l’activitat física, durant el recorregut també es faran activitats de relaxació i d’estimulació cognitiva.

L’activitat ‘Camina i respira per la salut mental’ l’organitzen l’àrea de Benestar Social i el Consell Esportiu del Pla de l’Estany amb el suport de Dipsalut. El punt de trobada és el pavelló de La Draga i està previst que l’activitat finalitzi a les 12h. En cas de pluja, però, aquesta quedaria anul·lada.

 

‘La diversitat ets tu’ per la salut mental

La cinquena edició de la campanya ‘La diversitat ets tu’ es dedica a la salut mental gràcies a la col·laboració de la Taula de Salut Mental del Pla de l’Estany i la Taula de Salut Comunitària. Trencar els estigmes que encara hi ha al voltant dels problemes de salut mental i prendre consciència de com cuidar-la són els principals objectius de la campanya.

Per fer difusió de la campanya d’enguany s’han elaborat una sèrie de missatges en els que es donen consells sobre com cuidar la salut mental i que es transmetran per les xarxes socials. El d’aquest mes d’abril és ‘Desperto la ment, em moc, camino, ballo... I prenc consciència que així em sento millor’. En paral·lel també s’han organitzat xerrades, cinefòrums i obres de teatre que tractaran aquesta temàtica.

Arxiu