El Centre El Puig incorpora una nova aspiradora industrial
13, de juliol 2022 10:06

Des d'aquesta setmana el Centre El Puig disposa d'una nova aspiradora industrial per dur a terme les tasques de neteja viària a diferents punts de la comarca. L'adquisició d'aquesta nova eina, permetrà que la neteja de carrers sigui més eficient i se suma a la gran flota d'eines i vehicles dels que disposa El Puig.

El Centre El Puig ha adquirit una nova aspiradora industrial del model Dulevo 3000  que substitueix a la que tenien fins ara i que era una màquina molt vella i amb unes prestacions inferirors. En aquest sentit, l'aspiradora adquirida és més gran i neteja per la tècnica d'arrossegament i no d'aspiració, com ho feia l'antiga. Així, la Dulevo 3000 permet una neteja més eficient i menys sorollosa dels carrers dels municipis del Pla de l'Estany. Els operaris del manteniment del Centre van rebre les nocions bàsiques per poder manipular la màquina, així com també se'ls va explicar com s'havia de fer el manteniment bàsic. 

Aquest dimarts 12 de juliol l'aspiradora industrial ha fet una prova per alguns carrers de Porqueres i aquesta setmana es podrà veure també pels carrers de Serinyà i Cornellà del Terri. La compra d'aquesta nova màquina ha tingut un cost proper als 174.000 euros i se suma a l'extensa flota de vehicles i aparells del que disposa el Centre el Puig per fer les tasques de manteniment i neteja viària del Pla de l'Estany.

Arxiu