El Consell Comarcal del Pla de l’Estany impulsa el projecte ‘Som dones, fem futur’
22, de juliol 2022 11:44
  • El Programa ofereix acompanyament en la millora de l’ocupabilitat de les dones en els àmbits rural i urbà, especialment en els municipis de menys de 5.000 habitants.

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha iniciat el projecte ‘Som dones, fem futur’ emmarcat en el Programa de suport a les dones en els àmbits rural i urbà promogut pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). El servei s’adreça a les dones de la comarca, en edat laboral i que estiguin buscant feina.

L’àrea de Territori del Consell Comarcal s’ha adherit al Programa de suport a les dones en els àmbits rurals i urbà, en el marc del Mecanisme de Recuperació i Resiliència (MRR) que promou el SOC. El projecte ‘Som dones, fem futur’ ofereix acompanyament personalitzat, orientació en la recerca de feina, formació en competències digitals i en ocupacions d’economia digital, verda o transversal.

 

El Programa, iniciat aquesta setmana i amb finalització el maig del 2023, té com a objectiu millorar l’ocupabilitat de les dones (preferentment de municipis de menys de 5.000 habitants) a través del treball i la millora de les mateixes competències i de la participació en l'activitat econòmica del seu territori.

Les dones del Pla de l’Estany interessades en poder gaudir d’aquest servei d’atenció  i orientació laboral es poden posar en contacte a través del correu electrònic epujolar@plaestany.cat i per WhatsApp al 605 364 501 i per telèfon al 972 57 35 50. Les sessions formatives i d’assessorament poden ser individuals o en grup.

La subvenció del SOC atorgada al Consell Comarcal es finança a través dels fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea a través dels Next Generation EU.

 

Arxiu