El Consell Comarcal ofereix una xerrada emmarcada en la subvenció per facilitar la contractació juvenil a Esponellà
26, d’abril 2023 11:02
  • Aquest dimarts es va fer una xerrada informativa als joves per explicar-los de quins recursos de l’àrea de Joventut del Consell Comarcal del Pla de l’Estany es poden beneficiar.

L’Ajuntament d’Esponellà torna a posar a disposició de les empreses i autònoms la línia de subvencions per facilitar la contractació de joves entre els 16 i els 19 anys del municipi durant la temporada d’estiu. Es va aprofitar la xerrada per donar a conèixer el servei de suport i orientació laboral per a joves que hi ha disposició a l’àrea de Joventut del Consell Comarcal del Pla de l’Estany.

Les àrees de Joventut i Promoció Territorial del Consell Comarcal van oferir una xerrada a Cal Baró dirigida als joves per donar a conèixer les eines que posen a la seva disposició per trobar feina, formar-se i orientar-los professionalment. També es va aprofitar per explicar que Esponellà torna a oferir línia de subvenció per facilitar la contractació de joves del municipi. Un tipus de subvenció que s’ofereix per segon any consecutiu i que l’any passat va esgotar la partida pressupostària prevista i en la que es van contractar un total de 10 nois i noies del municipi.

A través d’aquest ajut, l’Ajuntament d’Esponellà es farà càrrec del cost que per a l’empresa té les despeses de Seguretat Social del jove o joves que contracti. D’aquesta manera es vol facilitar i incentivar la contractació de joves del municipi, ja que es tracta d’una iniciativa que afavoreix tant a l’empresa com al jovent.  

Arxiu