Plans d'Ocupació

El Consell Comarcal del Pla de l'Estany ha contractat 17 persones que han treballat durant 6 mesos (de novembre de 2014 a maig de 2015),  adquirint experiència professional i han rebut formació que ha millorat les seves capacitats d'ocupació futura. Les persones contractades han treballat en per 9 dels ajuntaments de la comarca: Banyoles, Camós, Cornellà del Terri, Esponellà, Fontcoberta, Palol de Revardit, Porqueres, Serinyà i Vilademuls. 

Les contractacions han estat possibles per la participació de l'administració comarcal en el "Programa Treball i Formació" impulsat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) amb finançament del Departament d'Empresa i Ocupació i cofinançament del Fons Social Europeu.

L'Àrea de Promoció Econòmia és l'encarregada de gestionar aquest Programa que té com a objectiu millorar l'ocupabilitat i facilitar la inserció laboral futura a partir de la combinar l'experiència professional amb una formació professional transversal.


 "Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, d’acord amb el Programa Treball i Formació adreçat a persones en situació d’atur beneficiàries de la renda mínima d’inserció regulat per l’Ordre EMO 221/2014.