Som dones fem futur

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany ofereix el Programa de suport a les dones en els àmbits rural i urbà, en el marc del Mecanisme de Recuperació i Resiliència que promou el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC – Dones àmbit rural i urbà).

Aquest projecte té com a objectiu implementar itineraris individualitzats d’atenció i d’orientació laboral per millorar la capacitació de les dones en els àmbits rural i urbà, especialment de municipis de menys de 5000 habitants, a través de potenciar la seva participació en les activitats econòmiques del territori.

El projecte ofereix oportunitats formatives i assessorament en els àmbits digital, tecnològic, emprenedor i d’economia social vinculat a les ocupacions especialment d’economia verda i digital a les dones participants.

Les persones interessades es poden posar en contacte des del correu electrònic a epujolar@plaestany.cat , als telèfons 972 57 35 50 i al 605 364 501 o per Instagram al @promocioterritorialccpe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquestes actuacions estan subvencionades pel SOC i es financen amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU.