12, de febrer 2016 10:16


Un equip integrat per quatre professionals de l’àrea de Benestar Social del Pla de l’Estany participaran a la Trailwalker 2016 organitzada per Oxfam Intermón.

Es tracta d’una cursa de 100 quilòmetres que recorre les comarques gironines que té l’objectiu d’aconseguir recursos per lluitar contra la pobresa i la fam. La idea de participar a aquesta prova va sorgir la primavera de l’any passat i des de llavors s’han estat preparant. El nom que han escollit per representar-se ha estat l’Efecte Papallona. Cada una de les quatre integrants representa una ala i juntes conformen l’insecte. Així mateix, també volen simbolitzar com el seu aleteig tindrà repercussions positives contra la fam i la pobresa a alguna part del món.

D’altra banda, també s’han presentat al concurs organitzat per Vives Verdes de Girona, amb l’etiqueta #EquipViesVerdes. El concurs consisteix en enregistrar un vídeo d’entre 15 segons i 2 minuts de durada en el que es presentin i facin una activitat relacionada amb la Trailwalker. Entre els cinc equips amb més visualitzacions es farà un sorteig de 1.500€.

La Trailwalker 2016 es farà el 16 d’abril i sortirà a les deu del matí des d’Olot. Les participants hauran de completar el recorregut de 100 quilòmetres en un màxim de 32 hores.

Aquí hi ha l’enllaç per veure el vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=E5f6uCfSU48