14, d’abril 2016 12:38
El Consell del Pla de l’Estany ha signat recentment dos convenis de col•laboració amb Càritas Diocesana de Girona i amb l’empresa Aigües de Banyoles per impulsar iniciatives de caràcter social a la comarca.

El conveni amb Càritas contempla l’aplicació d’una iniciativa de suport a les famílies en el marc del projecte de pobresa energètica i d’ocupació de persones vulnerables. En concret, es tracta de la contractació d’una persona per a la realització de petites reparacions a les llars de persones i famílies en risc d’exclusió social, derivades dels serveis socials de la comarca.

L’actuació forma part de l’ajuda de 42.426 euros rebuda pel Consell del Programa Salut i Crisi, que promou la Diputació de Girona a través de Dipsalut. En el cas concret del conveni amb Càritas s’estableix una aportació econòmica de 5.998,78 euros per a la contractació parcial i temporal d’una persona, que sigui l’encarregada de realitzar les petites reparacions a les llars, per aquest any

D’altra banda, l’administració comarcal ha concedit una aportació econòmica de 2.000 euros a l’empresa Aigües de Banyoles per a la concessió d’ajudes a abonats amb necessitats econòmiques al llarg de l’any 2016.