10, de juny 2016 10:50
La sisena edició de la Mostra d’Entitats d’Acció Social del Pla de l’Estany, que organitzen les entitats d’acció social amb el suport de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal des del Pla Local d’ Inclusió Social (PLIS) i el Pla de Desenvolupament Comunitari (PDC), se celebrarà aquest dissabte 4 de juny, a la tarda, a la plaça Major de Banyoles i comptarà amb la participació de 28 entitats socials provinents de tota la comarca.

Amb el lema “Amb petits gestos canviem el món”, les entitats fan una crida a la ciutadania a col•laborar i treballar conjuntament per construir una societat més justa, solidària i cohesionada, alhora que demanen als veïns i veïnes de Banyoles que es comprometin amb el seu entorn i les persones més vulnerables de la nostra societat, a través de l’associacionisme, el voluntariat, les donacions, etc.

Enguany la mostra d’entitats coincideix amb la 39a exposició de flors de Banyoles, i amb la 25ª trobada d’esbarts dansaires infantils i juvenils de la província de Girona, que organitza l’esbart Fontcoberta de Banyoles. Les entitats han volgut incorporar aquests esdeveniments a la Mostra i per això els estands de les entitats estaran decorats amb flors de ganxet fetes i cedides per les guerrilleres del ganxet. També es compta amb la col•laboració de l’esbart dansaire de Fontcoberta, els balls de la trobada d’esbarts s’han incorporat al programa d’activitats de la Mostra.

El programa previst és el següent:
 16h – Obertura: “entre tots fem un tot” a càrrec del Vol de pollastre.
 17h - 25a trobada d’esbarts infantils i juvenils de la província de Girona.
 19h - Gimcana infantil i familiar a càrrec de les entitats i del Vol del pollastre.
 20h – Cloenda a càrrec del Vol del pollastre

El Vol del pollastre, s’encarregarà de donar el tret de sortida a la jornada a les 16h amb l’activitat d’obertura “Entre tots fem un tot” i ens acompanyarà durant tota la tarda amb el seu toc d’humor per a dinamitzar les activitats de la mostra. A les 17h començaran els balls dels diferents esbarts dansaires participants a la 25a trobada.
La gimcana infantil i familiar començarà a les 19h. Aquesta activitat ha estat pensada i organitzada per les mateixes entitats amb la voluntat de donar a conèixer d’una manera lúdica i divertida les entitats a petits i grans. Al finalitzar el circuit de proves el equips participants rebran uns obsequis i un diploma.