06, de desembre 2016 13:59

El Gran Recapte d'Aliments celebrat el 25 i 26 de novembre passat ha tingut un gran èxit entre la població del Pla de l’Estany que un cop més ha demostrat el seu esperit solidari i generós. En total s’han recollit 23.475 quilos d’aliments. Han participat en la recollida 10 supermercats de Banyoles i tots els municipis de la comarca. Els aliments recaptats es destinen al Centre de Distribució d’Aliments del Pla de l’Estany i a la Fundació Banc dels Aliments de Girona.

186 persones voluntàries han participat en el Gran Recapte d'Aliments del Pla de l'Estany realitzant tasques en els supermercats, en el magatzem de Banyoles i fent coordinació. Per primera vegada han participat com a voluntaris nois i noies de 3r d’ESO de l’INS Pla de l’Estany realitzant un servei comunitari. El Punt del Voluntariat del Pla de l’Estany, que forma part de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal, ha gestionat el voluntariat. També cal fer una especial atenció a Transports Banyoles que, com en les edicions anteriors, ha col·laborat amb el transport dels aliments fins als centre de distribució d’aliments del Pla de l’Estany.

La recollida s’ha organitzat de manera conjunta entre Fundació Banc dels Aliments de Girona, Càritas Pla de l’Estany, Creu Roja Pla de l’Estany i l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany.