Proves de nivell i tutories per als cursos de català del Servei Comarcal de Català
10, de novembre 2021 14:48

Tothom qui estigui interessat a inscriure’s a un curs de català ja pot demanar cita per fer la tutoria o prova de nivell telemàticament a la pàgina web del Consorci per a la Normalització Lingüística fins al dia 10 de desembre. També hi ha l’opció de fer-la presencialment al Servei Comarcal de Català (cal demanar cita) o bé a les oficines de Creu Roja Pla de l’Estany el 23 i 30 de novembre de 18 a 20 h. Aquest pas previ és indispensable per poder-se matricular en qualsevol curs al desembre.

La matrícula del desembre serà telemàtica i es dividirà en dos períodes: preferent (per als alumnes antics), el 17 de desembre, i general (per als alumnes nous), el 20 i 21 de desembre.

Pel que fa als cursos presencials programats pel Servei de Català a la comarca, s’oferirà un Bàsic 1 i un Bàsic 2 (A2 del MECR) en horari de tardes. Quant als cursos en línia, hi ha tots els nivells, des de l’A2 fins al C2.

Si necessiteu més informació, podeu contactar amb el Servei de Català (tel. 972 57 35 50 o a/e: plaestany@cpnl.cat). També podeu entrar a la pàgina del CPNL (www.cpnl.cat) i demanar de fer la prova de col·locació.