L’àrea de Joventut torna a recopilar totes les activitats que s’organitzen aquest estiu a la comarca
24, de maig 2023 08:51
  • L’Oficina Jove del Pla de l’Estany ha recopilat, fins al moment, un total de 49 propostes que desenvolupen 31 entitats, associacions i empreses al Pla de l’Estany durant aquest estiu.

L’Oficina Jove del Pla de l’Estany ha tornat a elaborar la Guia d’Activitats d’Estiu en la que es recullen activitats per a infants i joves que es fan a la comarca del mes de juny al setembre. La guia es pot consultar en línia i, actualment, hi ha recollides 49 propostes, tot i que és un document que s’anirà actualitzat per adaptar-se als canvis o novetats que vagin sorgint.

La cinquantena d’activitats d’educació en el lleure que es recullen a la Guia d’Activitats d’Estiu són promogudes per 21 entitats, associacions i empreses privades. Un any més, la majoria de propostes es concentren a Banyoles, en les que, fins al moment, s’han recollit 28 activitats. A la guia també s’hi poden trobar les propostes per infants i joves que es faran a tots els municipis del Pla de l’Estany, com Porqueres i Cornellà del Terri on, fins ara, hi ha recollides 6 i 5 propostes d’oci i lleure per a infants i joves.

La informació s’ha recopilat directament de les entitats organitzadores de les activitats, per tant, qualsevol consulta o gestió que es vulgui fer s’ha de dur a terme directament amb l’entitat, ens o empresa que gestiona l’activitat, els contactes de les quals també figuren a la Guia.

El fet que es tracti d’un recurs digital facilita que es pugui actualitzar si hi ha noves propostes o si en les actuals hi ha alguna modificació destacable. La Guia d’Estiu 2023 del Pla de l’Estany es pot consultar al perfil d’Instagram de l’Oficina Jove (@plaestanyjove) i al web plaestanyjove.cat.

Arxiu