En marxa la segona edició del projecte ‘Som dones, fem futur’
12, de setembre 2023 10:34
  • El Consell Comarcal del Pla de l’Estany torna a posar a disposició aquest programa que promou la millora de l’ocupabilitat de les dones en els àmbits rural i urbà.
  • En la primera edició es van beneficiar del programa 20 dones de tota la comarca.

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha iniciat la segona edició del projecte ‘Som dones, fem futur’ emmarcat en el Programa de suport a les dones en els àmbits rural i urbà promogut pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). El servei s’adreça a les dones de la comarca, en edat laboral i que estiguin buscant feina.

L’Àrea de Promoció Territorial del Consell Comarcal desenvolupa aquest programa en el marc del Mecanisme de Recuperació i Resiliència (MRR) que promou el SOC. Aquest projecte ofereix acompanyament personalitzat, orientació en la recerca de feina i de formació, així com, formació en competències digitals i en ocupacions d’economia digital, verda o transversal.

La segona edició d’aquest programa ja s’ha iniciat i finalitzarà el mes de maig del 2024. L’objectiu principal és el de millorar l’ocupabilitat de les dones (preferentment de municipis de menys de 5.000 habitants) a través del treball i la millora de les mateixes competències i de la participació en l'activitat econòmica del seu territori.

La primera edició es va donar suport a un total de dones que van completar tot l’itinerari marcat pel programa. Per municipis, les dones que van beneficiar-se del programa van ser 8 de Porqueres, 4 de Banyoles, 3 de Cornellà del Terri, 2 de Vilademuls i Esponellà i 1 de Camós.

Les dones del Pla de l’Estany interessades en aquesta segona edició es poden adreçar a través del correu electrònic epujolar@plaestany.cat, per telèfon al 972 57 35 50 i per WhatsApp 605 364 501.

Arxiu