El Servei de Joventut del Pla de l’Estany impulsa ‘El Rebot’, una jornada lúdica i cultural
03, de juny 2024 13:14
  • El projecte es dirigeix a totes les persones joves que puguin sentir-se arrelades al seu municipi i s’emmarca en una subvenció de la Diputació de Girona per Oficines Joves i capitals de comarca.

El proper dijous 20 de juny a la zona esportiva de Porqueres tindrà lloc ‘El Rebot’, un projecte impulsat pel Servei de Joventut del Consell Comarcal del Pla de l’Estany i que vol oferir al jovent de la comarca una alternativa d’oci gratuïta. Les inscripcions es poden fer fins el 7 de juny, els joves fins a 15 anys ho han de fer presencialment a l’Oficina Jove de Cal Drac de Banyoles i els majors de 16 anys ho poden a través del formulari que trobaran al web plaestanyjove.cat.

‘El Rebot’ és una jornada lúdica i cultural dirigida a totes les persones joves de 12 a 29 anys del Pla de l’Estany i que es desenvoluparà entre el camp de futbol i la piscina municipal de Porqueres. L’activitat s’ha dividit en dues parts: a la primera, denominada “Wipe out” es competirà per equips formats per un mínim de 5 integrants i un màxim de 10. Aquesta primera fase es tracta d’un circuit de proves que es farà a través d’inflables i altres atraccions instal·lades al camp de futbol municipal. La segona part de ‘El Rebot’ consisteix en banyar-se a la piscina mentre es gaudeix d’una actuació d’un DJ en directe.

El conseller de Joventut del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Àlex Esteba ha explicat que “des de l’àrea les activitats i accions que es fan tenen la voluntat de fer créixer el sentiment de pertinença a la comarca entre els joves com s’ha fet amb projectes com el ‘Ressò’ o el ‘Play Stany’”, a més d’afegir que “agraïm a totes les entitats i associacions juvenils del Pla de l’Estanyi, en especial a l’Ajuntament de Porqueres per cedir els espais del camp de futbol i la piscina municipal per a fer-hi aquesta activitat” .

Per la seva banda, la tècnica de Joventut, Flora Comas ha apuntat que “hem volgut donar un espai i una activitat ara que acaba el curs als joves de 1r i 2n d’ESO i als majors de 16 anys, tenint en compte que els de 3r i 4t d’ESO ja gaudeixen d’una festa final que es fa des de l’Ajuntament de Banyoles”.

Més de 30 equips inscrits en les diferents categories

L’activitat es desenvoluparà en dues parts: de les 5 de la tarda a les 10 de la nit hi prendran part els joves de 1r i 2n d’ESO, mentre que els joves a partir de 16 anys iniciaran la primera prova a les 8 del vespre i s’allargaran fins a la mitjanit.

Les inscripcions per participar a ‘El Rebot’ es van obrir el passat 20 de maig i en una setmana ja s’hi ha inscrit 30 equips joves de la comarca. El període per apuntar-s’hi és fins el 7 de juny. L’activitat és possible a la subvenció de la Diputació de Girona per Oficines Joves i capitals de comarca per projectes de cultura i participació juvenils.

Arxiu