En motiu del Dia Internacional de les Dones el Consell Comarcal del Pla de l’Estany organitza actes en tot el territori
07, de març 2018 11:36

Les entitats i ajuntaments participaran en accions com projeccions de pel·lícules, concerts, obres de teatre, conferencies, exposicions, un cercavila i diversos sopars o dinars i estan programats per tot el mes de març.

En destaca la projecció de la pel·lícula Malas Madres de Jon Lucas i Scott Moore (2016) organitzat per l’AOD i a la biblioteca de Porqueres la pel·lícula ‘Locas de alegria’ de Paolo Virzi (2016). A la Biblioteca Comarcal de Banyoles hi haurà un club de lectura per debatre sobre el llibre ‘Tres presoners’ d’Aurora Bertrana. Activitat emmarcada en la programació per difondre el Fons Francesca Bartina I. On participa Maria Bohigas, filòloga, néta de Joan Sales i editora de Club Editor, editorial independent que publica literatura contemporània en català.

L’Associació Món Banyoles commemorarà el Dia Internacional de la Dona Treballadora amb l’actuació del Grup del Teatre de l’AOD (Ateneu Obert de la Dona) i un concert de Mariona Callís i Albert Genís al Teatre Municipal de Banyoles. El mateix dia al Centre Cívic de Porqueres es podrà visitar la exposició ‘Dones del pavelló’, una exposició de fotografies que vol mostrar les dones que formen part de la vida del Pavelló de Porqueres, realitzades per la fotògrafa Irene Serrat. A més diversos ajuntaments de la comarca organitzen sopars durant la setmana. Finalment l’Associació Món Banyoles es presentarà amb un cercavila en què col·laboraran activament col·lectius i entitats de la comarca amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora.