Esport, salut i prevenció en la 6a trobada esportiva per a la gent gran del Pla de l'Estany
11, de maig 2018 13:37

L’Ajuntament de Camós, juntament amb l’Àrea de Benestar Social del Pla de l’Estany, el Centre Cívic Banyoles, el Consell Consultiu de la Gent Gran del Pla de l’Estany i el Consell Esportiu del Pla de l’Estany, ha organitzat una trobada el 12 de maig per fomentar l’esport i enfortir els vincles socials de la gent gran a la comarca. Aquest any i per primera vegada s’enllaça la Trobada Esportiva de la Gent Gran amb la cloenda del programa Gent Gran Activa, per així fer un aplec amb major nombre de participants i, alhora, potenciar els factors social i relacional.

El programa Gent Gran Activa celebra la seva 14a edició i la Trobada Esportiva és el 6è any que es du a terme. L’acte consisteix en un format multiesportiu amb activitats com rutes a peu, bitlles catalanes, petanca, escacs i participar en una masterclass de gimnàstica i ball, per adaptar-se així al gust dels participants. També hi haurà un esmorzar elaborat pels organitzadors.

Per participar-hi és necessari inscriure’s prèviament als casals de la gent gran, als parcs de salut, a les classes de gimnàstica de manteniment o al Centre Cívic i pagar 5 €. L’acte tindrà lloc al pavelló de Camós el dia 12 de maig de 9 del matí a 1 del migdia; primer es realitzarà l’acte de benvinguda i l’esmorzar, seguit de les activitats esportives i la masterclass i, finalment, la cloenda.