Arriba la cinquena edició del Meeting Camper al Pla de l'Estany
18, de maig 2018 15:14

El propers dies arriba la cinquena edició de la Meeting Camper al Pla de l’Estany. És una trobada única i pionera a nivell estatal, on viatgers i aventureres s’agrupen per acampar, assistir a conferències i visitar els expositors d’empreses de tot Europa relacionades amb el món del caravàning. Tindrà lloc a Fang Aventura dins el terme municipal de Sant Miquel de Campmajor els dies 18, 19 i 20 de maig. El Consell Comarcal del Pla de l’Estany hi participa per donar-hi suport i alhora promocionar el turisme, la gastronomia i els productes de proximitat.

Sant Miquel de Campmajor, a només 10km de les poblacions de Banyoles i Mieres. A mig camí entre el Pla de l’Estany i la Garrotxa, on el visitant podrà gaudir d’un paisatge incomparable i una gran oferta gastronòmica. A més compta amb la proximitat a les ciutats de Girona i Figueres que ofereixen una alta oferta turística i cultural.

Meeting Camper és un punt de trobada anual de viatgers i aventurers OverLAND, un esdeveniment únic i pioner al país, on s’hi troben accessoris, complements, homologacions, preparadors de vehicles i fins hi tot venta de vehicles camper tant nou com d’ocasió.

La iniciativa neix de l’aventurer Mario Vives i la seva passió per els vehicles camper i viatges off-road. Després de fer un viatge en solitari de més de 30.000km durant 52 dies en direcció Sibèria i Mongòlia, on durant el trajecte, va visitar moltes fires relacionades amb el caravàning, el 2014 va organitzar la primera trobada per agrupar els viatgers interessats amb el caravàning.

El Programa de Meeting Camper consta de diverses activitats com conferències de viatgers de renom a nivell mundial, debats d’interès sobre l’evolució de la vida i d’habitatges camper a Europa, networking entre els expositors, exposicions de marques d’empreses del sector i exposicions sobre gastronomia de la zona.

En la tercera edició es va internacionalitzar l’esdeveniment i va entrar dins el circuit europeu. Tant els assistents com expositors provenen de països com Portugal, Espanya, Andorra, França, Alemanya, Bèlgica, Polònia i Argentina.