El president del Consell Comarcal del Pla de l'Estany entrega el premi del sorteig organitzat per l'àrea de promoció econòmica per incentivar els visitants a participar en el "Benvinguts a Pagès"
21, de juny 2018 14:12

La guanyadora, una veïna de Vilassar de Mar, ha rebut una panera amb productes de la comarca del Pla de l’Estany

El president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Jordi Xargay, ha entregat el premi per celebrar la tercera edició de “Benvinguts a Pagès”. La guanyadora ha rebut un lot de productes de les explotacions de la comarca que consisteix en un vi del celler Baronia de Vilademuls; mel de la Dolça Abella, de Crespià; productes carnis de l’explotació ramadera Vedella del Terraprim, d’Orfes; iogurts, flams i mató de la granja Mas Colomer, d’Esponellà; nous de Can Llavanera, de Crespià, i oli d’oliva de Mas Auró, d’Esponellà.

Per participar-hi, els concursants havien d’omplir una butlleta que podia trobar-se en qualsevol de les explotacions que participaven en la jornada de “Benvinguts a Pagès”. La butlleta guanyadora va entregar-se a la granja Mas Colomer i va ser el dia següent, un cop s’havien recollit totes les butlletes, quan es va seleccionar la guanyadora a l’atzar.