Nova pàgina web de turisme del Pla de l'Estany
25, de juliol 2018 15:27

El 3 de febrer de 2006 es va inaugurar la pàgina web de turisme de la comarca del Pla de l’Estany. La presentació es va fer a l’hotel La Sala de Camós i va ser dirigida per l’actor Roger Coma, nascut a la comarca. Des de llavors la pàgina no ha rebut cap modificació important exceptuant actualitzacions de programació. Actualment la pàgina està totalment desfasada, tant en contingut com disseny. Com a exemple no conté cap enllaç a les xarxes socials.

El 13 d’abril d’aquest any 2018 es va redactar un informe explicant la necessitat d’una nova pàgina web de turisme. Es van aportar tres pressupostos d’empreses i es va escollir el més avantatjós des d’un punt de vista econòmic i tècnic, el de l’agència de publicitat Creative Corner Agency de Banyoles. El 25 de juny es va aprovar per decret de presidència la contractació del servei.

Per crear la nova web de turisme, prèviament s’han analitzat els punts dèbils i forts de la web anterior. Un cop detectats s’ha fet una llista de tots els elements prescindibles i imprescindibles.

El disseny de la nova pàgina web permet destacar les fotografies. Es vol donar valor a les imatges ja que la comarca disposa d’espais naturals, paisatgístics i culturals amb un encant únic i especial. S’ha fet un gran i exhaustiu treball de camp en fotografiar tots aquests elements per poder-los presentar a qualsevol internauta interessat en la comarca. Per donar una visió actual i innovadora, s’ha emprat un dron per gravar les imatges aèries de cada municipi, que es poden veure en l’apartat de comarca dins la pàgina web.