El Consell Comarcal del Pla de l’Estany homenatja a entitats i empreses de la comarca per agrair la seva aportació al desenvolupament econòmic i social del territori
30, de juliol 2018 08:51

Aquest any és la 2a edició i s’ha fet coincidir amb la celebració del 30è aniversari del Consell Comarcal.

 

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany vol reconèixer la tasca dels professionals amb una trajectòria basada en la promoció de la comarca. S’ha fet coincidir l’entrega de premis amb la celebració del 30è aniversari i s’ha habilitat la sala de plens de l’entitat per fer un acte d’homenatge encapçalat pel president, Jordi Xargay, i el vicepresident, Francesc Xavier Quer, amb l’objectiu de posar en valor la feina feta pels premiats en cadascuna de les seves activitats.

L’homenatge, és un acte senzill amb el qual es vol reconèixer la tasca de les empreses i entitats de la comarca i que han estat premiades per altres organismes en els últims mesos. En aquesta ocasió s’ha premiat a Miquel Pino, empresari de Banyoles, director d’Assessoria Miquel Pino SL i Centre Assessor de Pimes Aquari SL. Va guanyar el premi empresarial APAE, Fem Empresa 2018. Que va ser entregat per l’Associació de Professionals Autònoms i Empreses (APAE), el reconeixement ve donat per la seva trajectòria professional i pel fet d’ajudar emprenedors i empresaris a través del seu sistema de consultoria online. L’associació Mas Casadevall és una fundació que el pròxim mes de desembre farà 30 anys i que vol ser un lloc per portar a terme un projecte de treball i vida per a persones amb Trastorn de l’espectre Autista (TEA). Mas Casadevall i tot l'equip del projecte CARE, BIO-CREA MC, varen rebre el premi CERMI a la investigació social i científica, consistent en la creació d’un centre de diagnosi precoç de l’autisme.

El president del Consell i el vicepresident, han lliurat a cada guanyador una escultura de l’artista banyolí Jordi Bosch “Barraca” Els guanyadors han volgut donar les gràcies al Consell Comarcal per aquesta iniciativa i han agraït el reconeixement.