El Pla de l'Estany s'omple de pancartes per donar a conèixer la nova marca territorial
07, de setembre 2018 09:12

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha repartit 50 pancartes a tots els municipis de la comarca amb la nova marca territorial. Aquesta marca es va presentar el passat 23 de juliol amb el lema “Pla de l’Estany, comarca que batega”. La marca s’ha creat a partir d’un procés de conceptualització, disseny i implementació que es va iniciar l’any 2016, i pretén ser un dispositiu de gestió a partir de la qual engegar un procés de desenvolupament local.

Per tal de donar-la a conèixer s’han creat 50 pancartes de lona de mida 1,20cm x 90cm amb suports per col·locar a les faroles dels municipis de la comarca. En aquesta lona es pot veure el logotip i l’eslògan de la marca.

Les pancartes s’han col·locat als principals accessos dels municipis del Pla de l’Estany, coincidint majoritàriament en vies que connecten el comerç, el transport públic i el turisme, entre d’altres serveis. A Banyoles s’han situat a l’avinguda Països Catalans, entre la plaça Doctor Rovira i la plaça dels Turers; a Camós a la carretera GIV-5147 a l’alçada de l’ajuntament; a Cornellà del Terri al carrer Mossèn Jacint Verdaguer entre el pavelló i l’ajuntament; a Crespià a la carretera de Banyoles; a Esponellà a la carretera GIP-5121; a Fontcoberta a la carretera de Melianta; a Palol de Revardit a la carretera GIP-5147 i davant del castell; i a Porqueres al carrer Sant Andreu.

A Sant Miquel de Campmajor, Serinyà i Vilademuls es col·locaran durant les properes setmanes.