El Consell Comarcal del Pla de l’Estany adquireix un cotxe elèctric per el servei de jardineria al municipi de Banyoles que realitzen els treballadors del Centre “El puig”
28, de febrer 2019 11:48

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany adquireix a través de la Central de Compres de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) un vehicle elèctric. S’assignarà a un dels equips de treball de jardineria que realitzen el servei al municipi de Banyoles. El Centre “El Puig” tenen delegades les competències de jardineria dels municipis de la comarca del Pla de l’Estany.

El model seleccionat és el NISSAN E-NV200 que compta amb una autonomia que pot arribar als 300 km en ciutat i ofereix una carregar adequada per transportar les eines i l’equipament necessari per realitzar les tasques de jardineria diàries.

El president del Consell Comarcal, Jordi Xargay, ha destacat que “el Centre El Puig i el Consell Comarcal aposten per el cotxe elèctric amb la voluntat de millorar la flota de vehicles. Els vehicles elèctrics són una aposta de futur”.

Amb la compra d'aquest vehicle es fa una aposta clara per rebaixar les emissions de CO2, i per tant de la contaminació ambiental i acústica.

Miquel Noguer, alcalde de Banyoles, ha agraït la col·laboració entre l’Ajuntament i el Consell Comarcal i que l’ens aposti per aquest tipus de vehicles. També ha destacat la feina que fa el Centre i que les administracions hem de ser les primeres en apostar per energies renovables.