Bases del concurs: Mercat del Ram 2019 “Un dia a la comarca del Pla de l’Estany”
12, d’abril 2019 13:18

L’àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Pla de l’Estany i l’àrea de Turisme i Promoció Econòmica de l’ajuntament de Banyoles convoquen el concurs “Un dia a la comarca del Pla de l’Estany” coincidint amb la participació al Mercat del Ram de Vic.

El concurs es durà a terme els dies 12, 13 i 14 d’abril a l’estand compartit entre l’ajuntament i el consell comarcal que estarà situat a la carpa del Patronat de Turisme Costa Brava a la zona de mostra de turisme en el Mercat del Ram de Vic.

 

Objectiu del concurs

L’objectiu del concurs és fomentar les subscripcions a la newsletter de l’agenda comarcal del Pla de l’Estany.

 

BASES

1.Requisits dels participants

  • Entraran a concurs totes aquelles butlletes omplertes correctament amb les dades sol·licitades i dipositades dins l’urna del concurs.
  • Es sortejarà el premi entre les butlletes participants.
  • Podran participar en el concurs les persones majors d’edat.
  • No podran participar en el concurs aquelles persones que hagin participat directament o indirectament en l’elaboració i el desenvolupament del concurs, així com els seus familiars de primer grau.
  • El guanyador o guanyadora serà contactat per telèfon i/o correu electrònic.
  • La participació al concurs és gratuïta

  

2.Calendari i terminis de participació

El concurs començarà el divendres 12 d’abril a les 17h i acabarà el diumenge 14 d’abril a les 20h. Els horaris són els d’obertura al públic de la fira: divendres de 17h a 20h i dissabte i diumenge de 10h a 20h.

 

3.Ús de les dades

D’acord amb la llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, les dades dels subscriptors a la newsletter de l’agenda comarcal del Pla de l’Estany s’incorporaran a la llista de contactes a fi de rebre setmanalment l’agenda de la comarca. Les dades no es comunicaran a terceres persones. Es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se al Consell Comarcal del Pla de l’Estany o a l’Ajuntament de Banyoles

 

4.Premis i jurat

El premi constarà d’un viatge per a quatre persones amb la barca “La Tirona” per l’estany de Banyoles i d’una visita guiada per a quatre persones al Parc de les Coves Prehistòriques de Serinyà.

Les dues activitat es poden gaudir en dies diferents

El premi serà vàlid des del 17 d’abril de 2019 al 16 d’abril de 2020, ambdós inclosos.

S’emetrà públicament el guanyador/a del concurs el dimarts 16 d’abril.La persona guanyadora podrà renunciar al premi, però en cap cas el premi es podrà canviar per diners o ser objecte de qualsevol alteració o compensació a petició de la persona guanyadora. 

 

5.Informació addicional

L’organització tindrà la facultat de rebutjar les butlletes que incompleixin les característiques anteriors, que malmetin la imatge institucional o aquelles que siguin discriminatòries per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.

 

6. Acceptació de les bases

La participació en el concurs significa l’acceptació d’aquestes bases