Obert el període d’inscripcions per als exàmens de català de la Secretaria de Política Lingüística
27, de gener 2022 13:17

Com cada any per aquestes dates, la Secretaria de Política Lingüística obre el període d'inscripcions per presentar-se per lliure als exàmens dels diversos nivells de català, des de l’A2 fins al C2. Enguany el termini és del 24 de gener al 9 de febrer.

La inscripció es pot fer per Internet, mitjançant el portal Tràmits gencat (http://web.gencat.cat/ca/tramits), o presencialment, exclusivament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Generalitat a Girona (plaça de Pompeu Fabra, 1), amb cita prèvia (enguany no es faran inscripcions presencials als Serveis Territorials de Cultura). Recordem que no s’aplica cap bonificació automàtica a les inscripcions fetes a través d’Internet (la taxa és la mateixa sigui quina sigui la via d’inscripció).

Per a més informació, podeu consultar la pàgina http://llengua.gencat.cat/certificats, en la qual hi ha, entre altres informacions, models de la prova. També podeu escriure a la Delegació Territorial de la Secretaria de Política Lingüística a Girona (dgplgirona.cultura@gencat.cat) o contactar amb el Servei Comarcal de Català (Tel.: 972 57 35 50 – a/e: plaestany@cpnl.cat).

 

Arxiu