Cursos i xerrades per animar a fer un canvi laboral des de la sostenibilitat
31, de maig 2022 13:06
  • L’àrea de Promoció Territorial del Consell Comarcal del Pla de l’Estany ofereix 9 càpsules formatives gratuïtes amb una mirada sostenible.

 

En un context de postpandèmia i amb l’increment de preus a causa de la invasió de Rússia a Ucraïna des del Consell Comarcal del Pla de l’Estany s’ha fet una aposta per oferir una desena de càpsules formatives per animar a aquelles persones emprenedores i les que estan en situació d’atur, a fer un canvi en les seves vides. Els cursos i xerrades començaran el proper dimarts 7 de juny i són totalment gratuïtes.

L’àrea de Promoció Territorial del Consell Comarcal ofereix un cicle de formació amb l’objectiu d’empoderar  a les persones a aconseguir les seves fites professionals. El cicle està format per un total de 9 mòduls que se centraran en mostrar els recursos disponibles que té la ciutadania per fer aquest canvi laboral i, a més, de donar a conèixer els canvis que hi ha hagut en el mercat laboral.

L’inici d’aquest cicle serà el proper 7 de juny i s’allargarà fins el 7 d’octubre en el que cada mòdul, llevat del penúltim, es faran en dobles sessions. Es tracta d’una formació gratuïta, però per la qual s’ha de fer inscripció prèvia. D’altra banda, cal ressaltar que les persones es poden apuntar a totes les sessions o a aquelles que més els interessin. Per inscriure’s als cursos i xerrades s’ha d’enviar un correu electrònic a promocioeconomica@plaestany.cat o al telèfon 972 57 35 50.

La formació anirà a càrrec de Laura Cespedosa, assessora en la gestió del canvi en l’Era Digital i es farà a la seu del Consell Comarcal. Aquest cicle està subvencionat, en part, per la Diputació de Girona.

Arxiu