Joaquim Sànchez nou president de l’ADF l’Estany que renova bona part de la seva junta
04, de juliol 2022 09:42
  • Joaquim Sànchez agafa el relleu de Marc Fàbrega al capdavant de la junta de l'Agrupació de Defensa Forestal de l'Estany que també ha renovat altres càrrecs.

En les darreres setmanes ha tingut lloc la renovació de la junta de l'AgrupacIó de Defensa Forestal (ADF) l'Estany en la que Joaquim Sànchez va ser nomenat president de l'entitat. Sánchez agafa el relleu de Marc Fàbrega que ha estat al capdvant de l'agrupació prop de 10 anys. Fàbrega, però continuarà com a coordinador de l'ADF. 

La sala de Plens del Consell Comarcal va ser l'escenari en el que es van formalitzar els canvis en la junta de l'ADF l'Estany. En el marc de l'assemblea general és on es va decidir que Joaquim Sànchez seria el nou president de l'Agrupació, prenent el testimoni de Marc Fàbrega que n'ha estat el president durant la darrera època. A més de la presidència, la trobada també va servir per fer altres canvis en el si de la junta com en la vicepresidència que recau en Ramor Mir, coordinador també dels tractoristes. Miquel Badosa es serà el tresorer i Marcel Samsó i Arnau Anglada faran les funcions de secretaris. Per altra banda, de l’antiga junta, Marc Fàbrega, president dels darrers anys, continuarà exercint les tasques de coordinador, i el fins ara tresorer Pep Mendoza seguirà com a representat de Banyoles. Arnau Anglada serà la veu d’Esponellà i la representació de Fontcoberta i Camós recau en Marcel Samsó i Miquel Badosa, respectivament, després que Toni Mas i Joaquim Mariscot hagin deixat l’Agrupació.

"El canvi de junta era imprescindible, ja que hi havia càrrecs que feia molts anys que requeien sobre les mateixes persones. Tanmateix la representació d’alguns ajuntaments també ha canviat " ha destacat Joaquim Sànchez, nou president de l’ADF que ha apuntat que entre els reptes de futur que es plantegen hi ha "buscar més suport de les administracions públiques a l’hora de gestionar les subvencions per arreglar camins per agilitzar més aquests tràmits que actualment ens suposa una inversió de temps molt important”

L'assemblea general en la que es van formalitzar aquests canvis va comptar amb la presència de Francesc Castañer, president del Consell Comarcal del Pla de l'Estany.

Arxiu