L’accés a la Deixalleria Comarcal i l’Abocador de Puigpalter es farà per sota el pont que travessa la C-66
20, de juliol 2022 11:20
  • El pont d’accés a la Deixalleria Comarcal i a l’abocador de Puigpalter es demolirà el proper dilluns com a conseqüència de les obres de millora de la C-66

A partir del dilluns 25 de juliol l’accés a la Deixalleria Comarcal i a l’abocador de Puigpalter es farà per sota el pont que travessa la C-66 a causa de les obres de millora que s’estan duent a terme a la mateixa carretera. En aquest context, per adequar el pont a les millores, aquest es demolirà, també, la nit del proper dilluns. La previsió és que aquest accés provisional es mantingui com a mínim fins el setembre.

En el marc de les obres per millorar la seguretat del tram de la C-66 comprès entre Serinyà i Cornellà del Terri, també conegut com la variant de Banyoles, una de les afectacions de trànsit que hi haurà serà l’accés a l’Abocador de Puigpalter. Així, a partir de la setmana vinent per arribar fins a l’abocador s’haurà de passar per sota el pont que travessa la C-66, un accés provisional que es mantindrà fins el mes de setembre, com a mínim.

En paral·lel a aquesta afectació en el trànsit, l’actual pont d’accés a l’abocador es demolirà per tal d’adaptar-lo a la nova amplada de la via. L’actuació està prevista per la nit del proper dilluns 25 de juliol, tot i que el pas superior de vehicles per aquest tram quedarà tallar durant el dia del mateix dilluns. Es tracta d’una actuació similar a la que es va fer la setmana passada amb el pont a l’alçada del nucli d’Usall (Porqueres) i que comporten el tall del trànsit entre Serinyà i Banyoles que es desvia per Banyoles, entre les sortides de Banyoles Estany i Banyoles Nord/Fontcoberta.

Arxiu