Guia del Transport Escolar 2022-2023
01, de setembre 2022 13:27

El Consell Comarcal del Pla de l'Estany ha elaborat la Guia del Transport Escolar per al curs 2022-2023 que s'ha d'iniciar el proper dilluns 5 de setembre. Aquesta guia és un recurs a l'abast de totes les famílies de la comarca per saber quins seran els horaris relatius al transport a les etapes infantil, primària i secundària.

A través de l'establiment d'un conveni amb el departament d'Ensenyament, el Consell Comarcal té delegada la competència per a l'organtizació del transport escolar per als alumnes de la comarca que segueixen l'ensenyament obligatori tant de primària com de secundària. El Consell Comarcal s'ocupa que tots els alumnes que hi tinguin dret i ho necessitin puguin desplaçar-se per seguir els estudis obligatoris.

Respecte el mes de setembre, en el que aquest curs s'aplicarà la jornada intensiva, el servei de transport de les escoles de Banyoles i l'Entorn de Porqueres, s'adaptarà als horaris d'entrada i sortida establerts per cada centre. Respecte els horaris dels viatges de transport del migdia es posposaran mitja hora respecte dels horaris que es mostren a la Guia.

Les persones que vulguin gaudir d'aquest servei ho poden fer telemàticament a través d'aquest enllaç, o bé presencialment al centre d’ensenyament de l’alumne/a o a la seu del Consell Comarcal de 9 a 14h. 

Arxiu