El calendari de la revista Els Colors recull un any més la història i la vida del Pla de l’Estany
13, de desembre 2022 13:51
  • Després de la bona acollida que va tenir incloure les festes i esdeveniments de la comarca en l’edició del 2022, la publicació torna a repetir la fórmula. El calendari és una fusió d’imatges antigues i actuals de diversos punts del Pla de l’Estany.

Per segon any consecutiu el Consell Comarcal del Pla de l’Estany i la revista Els Colors del Pla de l’Estany col·laboren en l’edició del calendari que des de fa més de dues dècades elabora la publicació. Després de la experiència positiva del calendari del 2022, el del proper any tornarà a incorporar les principals festes, fires i esdeveniments que organitzen els onze municipis de la comarca. Les noves dates ja s’han inclòs en el calendari de 2023 que edita la publicació́ i que ja s’ha començat a distribuir.

El president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Francesc Castañer, ha destacat “la importància que la iniciativa que va engegar la revista Els Colors fa més de 20 anys, des de l’any passat també reculli els principals esdeveniments i festes que passen a la comarca, és en definitiva, una suma de la història i de la vida de casa nostra.”

Per la seva banda, el gerent de la revista, Josep Font, ha agraït que per segon any consecutiu el Consell Comarcal i diversos ajuntaments del Pla de l’Estany hagin tornat a col·laborar en l’edició del calendari. Font ha remarcat que “ens fa molt il·lusió haver pogut tirar endavant el calendari un any més, tot i les dificultats en la recerca d’imatges i patrocinadors.” A més, ha afegit que “és una publicació molt esperada per la gent de la comarca que va rebre aquest calendari amb els braços oberts des del primer any que el van elaborar.

Del calendari de la revista Els Colors se n’ha fet una tirada de 800 exemplars que ja s’han començat a distribuir a través dels col·laboradors i patrocinadors de la revista

Arxiu