Les persones majors de 65 anys aprenen a fer funcionar l'APP La Meva Salut
27, de gener 2023 13:24

A través del servei Fem Companyia, impulsat per l'àrea de Benestar Social del Pla de l'Estany, les persones majors de 65 anys de la comarca estan aprenent a utilitzar l'aplicació per a dispositius mòbils 'La Meva Salut'. La formació al duen a terme les Àrees Bàsiques de Salut (ABS) de Banyoles i Bàscara i està previst que es faci a tots els municipis de la comarca. 

Una de les classes de telèfon mòbil que es fa a través del servei Fem Companyia es dedica a formar a les persones majors de 65 anys sobre l'APP 'La Meva Salut' del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Algunes de les tècniques de les ABS de Banyoles i Bàscara són les encarregades d'anar municipi per municipi a explicar el funcionament i les utilitats que té l'aplicació, com per exemple saber quan caduquen els medicaments, com accedir a la targeta sanitària digital o mirar el pla de vacunes. 

La formació, oberta a tota la població major de 65 anys, es va iniciar la setmana passada als municipis de Sant Miquel de Campmajor i Vilademuls i està previst que durant tot el curs 2023 es faci a la resta de pobles del Pla de l'Estany. 

Arxiu