La 10a edició del Meeting Camper de Sant Miquel de Campmajor serà la més internacional de totes
30, de maig 2023 13:00
  • En aquesta edició se sumen expositors de Portugal, Turquia i l’Iran, als ja habituals de l’estat espanyol, França i Alemanya.
  • La zona d’acampada de 14.000m2 rebrà tot tipus de viatgers: “motxillers”, bicicletes, motocicletes, camions, furgonetes 4x4 i, fins i tot, autocars.

Aquest cap de setmana, del 2 al 4 de juny, arriba a Sant Miquel de Campmajor la 10a edició del Meeting Camper Iati, la fira que aplega aficionats dels viatges i de la “camperització” amb professionals del sector. Enguany, hi haurà un total de 80 expositors, més que en cap altra edició anterior, i la procedència d’aquests serà també més internacional. Per celebrar els 10 anys del Meeting Camper hi haurà professionals del sector de països com Portugal, Turquia i l’Iran, a més dels ja habituals de tot el territori espanyol, França i Alemanya.

El divendres 2 de juny es donarà el tret de sortida del X Meeting Camper Iati que se celebra a les instal·lacions de Fang Aventura, a Sant Miquel de Campmajor. Aquest esdeveniment dedicat als aficionats i professionals del món overland, camper i viatges és únic a tot Espanya i un dels més grans a nivell europeu. Mario Vives, organitzador del Meeting Camper destaca que “aquesta serà l’edició més internacional amb expositors de més països com Portugal, Iran i la presència de XIna. També estem molt contents amb la participació i és que hem hagut de tancar les inscripcions al haver arribat ja a 400 inscrits a la zona de campers”. En aquest sentit, Vives apunta que esperen repetir les xifres de l’edició anterior amb la presència d’unes 7.000 persones durant tot el cap de setmana.

El president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, en funcions, Francesc Castañer, ha valorat que “la Meeting Camper és un esdeveniment que posa en el mapa una població com Sant Miquel de Campmajor i a la comarca del Pla de l’Estany amb una fira que cada vegada té més ressò internacional”.  Per la seva banda, Oriol Serrà, alcalde de Sant Miquel de Campmajor en funcions, ha destacat que “parlem d’una fira molt ben consolidada, com ho demostren els 10 anys de vida que té i que lliga perfectament amb la nostra població ja que porta un turisme familiar i que està molt conscienciat amb l’entorn i el medi ambient”.

El Meeting Camper arriba a Portugal

Més enllà de la zona d’expositors i de les diferents àrees per acampar-hi, es torna a fer una aposta per donar a conèixer experiències de viatges a través de la vintena de xerrades que hi ha organitzades entre dissabte i diumenge. També es repeteix l’espai per a Foodtrucks, una de les novetats de l’any passat, en el que hi haurà més varietat de productes gastronòmics.

El promotor de l’esdeveniment també ha avançat que el Meeting Camper celebrarà una fira amb la mateixa filosofia a fora del nostre territori. Del 8 al 10 de setembre se celebrarà  la primera edició del Meeting Camper Portugal que es farà a 50 quilòmetres de Lisboa. Vives ha remarcat que “apunta a ser també tot un èxit per les persones que ja s’hi ha apuntat fins al moment, malgrat que encara no hem fet publicitat, per tant, aquesta primera edició també tindrà una gran acollida.”

La 10a edició del Meeting Camper Iati de Sant Miquel de Campmajor tancarà les seves portes el diumenge a les 4 de la tarda després de fer l’entrega de premis que posen a disposició els expositors que participen de la fira, entre les persones que es quedin al dinar popular del mateix dinar.

Arxiu